Anna Clinton en Haley Millington


Deze donkerblonde dame met haar basis van lang gelaagd, medium fijn haar geverfd in dimensionale tinten van geel, beige en taankleur, vormt een leuk canvas voor kapsters Anna Clinton en Haley Millington van K2 (Kameo) in Shrewsbury. De lagen werden met het scheermes getextureerd voor een zachte finish en de kleur bestaat uit een medium neutrale basis met lichte highlights, zachte lowlights en enkele gouden draden erdoorheen. De kleurtechniek is fijnkorrelig, maar duidelijk genoeg om er zeker van te zijn dat de kleurstroken de krullen en golven van het haar accentueren.
 
Bij het eerste kapsel zien we dat de kapsters een klassiek stijlelement toegevoegd hebben om een asymmetrisch ontwerp te creëren. Met één helft van het hoofd gevlochten in een touwvlecht die over de bovenkant van het hoofd in een diadeemeffect valt, wappert de linkerzijde van het haar in zachte, donzige krullen die de wang strelen. De pony is zacht en glad gestyled en valt lichtjes over de wenkbrauw om de ogen te omlijsten.
 
In onze tweede look valt het haar in eenvoudige krullen. Een kleine scheiding uit het midden vormt de oorsprong van waaruit het haar verder valt. De pony is gebogen over de wenkbrauw en rond het rechteroog en de zijkanten en achterkant vallen naar benden in zachte, rollende spiralen en krullen. Let op het verschil in krul tussen de twee kapsels en bemerk hoe de krullen van dit kapsel meer gedefinieerd en zuiver zijn, terwijl het vorige kapsel krullen had die luchtiger en meer verspreid waren.
 
haar met krullen
 
Collectie: Shoot to Win
 
Model: Ella
Haar door: Anna Clinton en Haley Millington
Salon: K2 (Kameo), Shrewsbury
Stiliste: Rachel Fanconi
Make-up: Linda Andersson
Art Director: Sharon Peake
Fotografie: John Rawson