Lorraine Ellis en Andrea Williams


In Thornton Hough, Wirral, vindt u The Hair Spa, van waaruit Lorraine Ellis en Andrea Williams ons hun toevoegingen aan de “Shoot to Win”collectie brengen. De kapsels werden ontworpen op een hoofd van fijn getextureerd, melkachtig blond haar, geknipt in een schouderlange bob met lichte laagjes en een stompe pony.
 
De eerste look brengt een evenwichtig kapsel door gladde zachte styling in de pony om de zuivere snitlijn en de glans van het haar te beklemtonen, te combineren met zachte krul met hoog volume aan de zijkanten om te zorgen voor een breder, voller silhouet. Het kapsel vestigt de aandacht op de ogen en doet het gezicht kleiner lijken.
 
Bij de tweede look is het kapsel compleet asymmetrisch met haar dat naar één kant wappert van rechts naar links en overgaat in een platform van gestructureerde krullen. U creëert het kapsel het best met een rollerset en met behulp van stevige steungevende producten om u te verzekeren van maximum sterkte en blijvende kracht in de krullen. Touperen om de haarvezels te kruisen, gecombineerd met een ruime dosis haarlak zal het haar de nodige sterkte en zuiverheid geven om het kapsel op te houden en lang mooi te houden.
 
getoupeerd haar
 
Collectie: Shoot to Win
 
Model: Suzanne Strutt
Haar door: Lorraine Ellis en Andrea Williams
Salon: The Hair Spa, Thornton Hough, Wirral
Stiliste: Rachel Fanconi
Make-up: Linda Andersson
Art Director: Sharon Peake
Fotografie: John Rawson