pixel
 U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  F.A.M.E Team 2007   › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Asymmetrische korte razorsnit

vorig kapsel
Vorige
Erg kort kapsel - Razorsnit
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Het haar werd geknipt in een korte, extreem asymmetrische razorsnit. In feite is het zo dat het niveau waarop de asymmetrie vorm krijgt de snit haast willekeurig doet lijken. De laagjes zijn woelig en diep getextureerd om de haarpunten te verzachten en het afgewerkte kapsel een vederachtige en luchtige look te bezorgen. Het algemene thema van de styling in deze verpersoonlijking lijkt de voorwaartse richting van de lagen te zijn met willekeur en een benedenwaartse zwaai langs de zijkant.
 
De look bekomt u het best met behulp van een föhn en door eerst te borstelen, maar daarna de look af te werken met de vingers. Het gebruikte product is vermoedelijk een stylingpasta om structuur en textuur toe te voegen aan de look, terwijl die nog kneedbaar blijft. Wat extra product op de vingers na het föhnen laat het creëren van gedefinieerde lokken en de toegevoegde textuur in de pony en omtreklokken toe.
 
Collectie: F.A.M.E Team 2007
 
Haar: Ashley Gamble voor F.A.M.E Team 2007
Make-up: Justine Collins
Fotografie: Richard Miles
 
Zie ook: Korte kapsels
 
Gratis kapsels tester
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact