Balmain Hair - Elegance

Zin in een compleet nieuwe haarstijl zonder een uur in de kapperstoel te zitten? Dat is mogelijk met de Balmain Hair Elegance collectie: vijf trendy hair-ups van artificial human hair waarmee je in een handomdraai een nieuwe haarlook creëert.
 
  • gekruld haarstukje
  • haarstuk
  • gevlochten knot
  • haarstuk voor een gevlochten knot
  • haarstuk met krul
  • gekruld haarstuk
  • krullend haarstuk

 
De ene dag heb je zin om een lange krullenstaart te dragen, morgen ben je meer in de mood voor een chique look met een stylish, gevlochten knot. Ook zijn er van die dagen dat je je haarstijl aan je outfit wilt aanpassen of voor één avondje eens iets anders, spectaculairs met je haar wilt doen.
 
Dat kan allemaal met de stijlvolle Elegance collectie van Balmain Hair. Daar maak je in een handomdraai een tijdelijke glamoureuze hair-up stijl mee. Met een heel natuurlijke uitstraling, alsof het gewoon je eigen haar is. De Elegance collectie bestaat uit vijf trendy looks.
 
Wat maakt de Balmain Elegance Collectie zo uniek?
 
- Memory®Hair: alle hair-ups zijn gemaakt van artificial human hair, dat het door Balmain Hair gepatenteerde ‘memory hair complex’ bevat. Je kunt het haar met een stylingapparaat van krullen voorzien of steil maken, zonder dat het beschadigt. Na het wassen droogt het stuk altijd weer in de oorspronkelijke stijl op. Oogt natuurlijk en voelt aan als echt haar!
 
- Onzichtbare hechting: dankzij speciale gentle-lock clips (geïntegreerd ín de hair-up) kan het stuk onopvallend en stevig worden vastgehecht.
 
- Natural color match: door de mix van verschillende ton-sur-ton haartinten matcht de Elegance collectie altijd met de natuurlijke, eigen haarkleur. Om het haar in een knot of staart te dragen hoeft alleen de natuurlijke, eigen basiskleur overeen te komen.
 
- Professionele kwaliteit: elke hair-up is handgemaakt, waardoor het haar er heel natuurlijk uitziet en soepel in model valt.
 
- Zonder helpende hand: makkelijk zelf in het eigen haar vast te zetten.
 
- Lichtgewicht materiaal: zorgt voor prettig draagcomfort.
 
Copyright: Balmain Hair
Hair Team: Steven Goldsworthy, Vicky Turner, Jason Smith, Daniella Chivers, Vicky Chadwick
Make-up: Lucy Pook
Styling: Bernard Connolly
Fotografie: Jim Crone