U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Romantic Look  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Herenkapsel

vorig kapsel
Vorige
krullend herenkapsel volgend kapsel
Volgende

Bij ons herenkapsel voor deze collectie zien we een gelaagde snit uitgevoerd op een hoofd vol krullen. De spits toelopende lengtes met een afgeronde bovenkant en kruin zijn bedoeld om de massa en het volume van het haar onder controle te houden. Als resultaat is de snit ideaal geschikt voor erg krullende haartypes.
 
Zoals bij de meeste types met krullend haar is het moeilijk om zorg uit te oefenen met styling (vooral drogen) om het kroezen en rafelen dat kan een gevolg zijn van t droog krullend haar, te minimaliseren. Gebruik een fhn met diffuser en leave-in conditioner en probeer het haar nooit volledig te drogen. Een styingproduct voor lichte steun kan controle en handelbaarheid bieden voor krullend haar.
 
Het kapsel kan opgefrist worden door gewoon wat water te spuiten of extra leave-in conditioner en door te scrunchen om definitie toe te voegen en kroeshaar onder controle te houden.
 
Collectie: Romantic Look
 
Haar: BUNDY BUNDY artistiek team
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact