Romantic Look door BUNDY BUNDY

  • haar op schouderlengte
  • zedige look
  • professionele haarstijl
  • romantisch kort kapsel
  • wapperend kapsel
  • kort krullend haar
  • haar verzameld in de nek
  • mannenkapsel voor krullend haar

 
De nieuwe zakenlook door BUNDY BUNDY
 
Hoe stappen we morgen naar kantoor? Het creatieve team van BUNDY BUNDY nam deze gelegenheid aan om na te denken over deze vraag. Als favoriete kappers voor de Oostenrijkse elite in de werelden van kunst, economie en maatschappij, wordt van Hans en Georg Bundy niet enkel verwacht dat ze de pret-à-porter trends in haarstyling gewoon reproduceren.
 
De draagbaarheid van elk kapsel en het consulteren van elk individueel type zijn hun hoofdbezorgdheden. Voor adviesleiders suggereert BUNDY BUNDY in zijn lentecollectie zachte pagesnitten, gelaagde bobs en het populaire kapsel op schouderlengte met een flatterende asymmetrische toets.
 
De nieuwe romantische look door BUNDY BUNDY
 
Herkent u deze drie vrouwen? Alle kapsels tonen dezelfde drie modellen! Dit toont één van de voornaamste bonussen aan van de BUNDY BUNDY filosofie – elke Bundy snit kan moeiteloos gestyled worden op drie of vier compleet verschillende manieren. Uw Bundy kapper demonstreert de noodzakelijke technieken en legt uit hoe en met welke professionele producten u de gewenste resultaten kunt bereiken.
 
De nieuwe haarcouture door BUNDY BUNDY
 
Dat speciale kapsel voor die speciale gelegenheid – in dit segment van haarstyling is BUNDY BUNDY de absolute leider. Hand en Georg Bundy en hun team van professionals staan hoog aangeschreven – zowel in Oostenrijk als daarbuiten – voor hun knowhow op vlak van kapsels voor speciale gelegenheden. Een voorbeeld: een klant moet naar een award ceremonie of een theaterpremière. Rekening houdend met haar geplande kledij evenals met haar persoonlijke karakter, bereidt het Bundy team een overvloedige couturecreatie voor.
 
Hier komt hun unieke vakmanschap en creativiteit tot een climax. Of het nu gaat om ervaren omgaan met haarstukjes of om bedreven vlechttechnieken, het resultaat is zeker voortreffelijk. Maar het Bundy concept is in geen geval elitair – elke Bundy klant kan voordeel halen uit deze vipservice voor elke speciale gelegenheid.
 
Neoromantiek door BUNDY BUNDY
 
Zachte watervaltexturen, romantiek, een veelheid aan culturele kapsels en de recentste houdingen en prêt-à-porter trends zijn allemaal invloeden die terug te vinden zijn in de lentelook. BUNDY BUNDY gelooft in “verschillende zetten voor verschillende mensen”. Ze hebben bij BUNDY BUNDY haarsnitoplossingen voor de zakenvrouw evenals voor de avant-gardist.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team