Metamorphoses door BUNDY BUNDY

  • onsamenhangende pony
  • glad en plat haar
  • opgestoken kapsel
  • haarstijl met volume
  • kapsel voor haar dat krult
  • kastanjebruihn haar
  • klassieke haarstijl
  • Griekse look

 
Godin: de look door BUNDY BUNDY
 
Welk kapsel hebben de godinnen van tegenwoordig? Ter gelegenheid van hun bezoek aan de tentoonstelling “Goddess” in New York City, daagden Hans en Georg Bundy zichzelf evenals hun artistieke team uit met die vraag. Zelfs de legendarische hoofduitgeefster van de Amerikaanse modebijbel “Vogue”, Anna Wintour, tekende present: ze koos de meest indrukwekkende fotobeelden in verband met “Eeuwige mythe van het vrouwelijke”.
 
We zijn blij om u de antwoorden van het team op die vraag voor te stellen: de stilistische methodes uit het verleden werden aangepast aan het heden met behulp van actuele innovaties zonder ooit maar de blik op de toekomst te verliezen.
 
Een moderne interpretatie van de Griekse antieke looks of het krullende haar van filmdiva’s zoals Marilyn Monroe werd ontwikkeld. Het nieuwe eraan is de manier waarop het haar aanvoelt. In tegenstelling tot eerdere looks, houdt de nieuwe en innovatieve BUNDY BUNDY look u niet tegen om vrij met uw handen door uw haar te gaan. Het kapsel zal niet enkel zijn vorm behouden; het zal eveneens een nog interessantere structuur ontwikkelen naarmate u uw haar méér aanraakt.
 
De goddelijke BUNDY BUNDY look
 
BUNDY BUNDY verenigt de weergaloze know-how in haarkleurmethodes van het team en de unieke haarsnittechnieken gebruikt door dit leidende nationale en internationale team van kappers. Of zou u zeggen dat dit overvloedig krullende kapsel makkelijk kan veranderen in een steile pagesnit voor op kantoor met behulp van gewoon een haardroger? In tegenstelling tot elk ander bedrijf, staat BUNDY BUNDY bekend voor zijn vernieuwende gezamenlijke filosofie die zijn prijzen op een democratische manier structureert. Dit geeft klanten de keuze tussen de topservice uit de lijn “Couture” en de meer bewust geprijsde “Style-in” service.
 
Metamorphoses door BUNDY BUNDY
 
Het seizoen is vol verrassingen dankzij BUNDY BUNDY. De traditionele Oostenrijkse handelsmaatschappij bewijst dat ze een leidende kracht is in het trainen van haar toekomstige kapselelite met een sterke focus op het oplossen van vragen over toekomstige trends en de kapselnoden van de generatie van netwerkers. Dit was één van de belangrijkste mantra’s van het team voor de creatie van de herfst-/winterlook.
 
Hier komt het antwoord: een kapsel dat u toelaat om uzelf verschillende keren opnieuw uit te vinden in de loop van de dag. Het motto “Functie boven vorm” volgend, creëerde BUNDY BUNDY deze franjeachtige haarsnit die makkelijk kan gewijzigd worden in vier nagelnieuwe looks. “Disconnected, onsamenhangend” is de naam van deze nieuwe snittechniek die ten goede komt aan de interactie tussen kort geknipte stukken en wilde, romantische lokken.
 
Nieuwe generatie door BUNDY BUNDY
 
De nieuwe noden van de generatie van netwerkers: wie vier verschillende kapsels vraagt met één haarsnit zal niet gaan zitten met één enkele haarkleur. Deze kennis inspireerde het artistieke team van BUNDY BUNDY om baanbrekende haarkleurtechnieken met multikleuren te ontwikkelen. Wanneer ze op een conservatieve manier gestyled zijn, lijken deze multigekleurde lokken het haar een strikt grafische structuur te geven. Wanneer het haar los is, zien deze perfect passende kleuren er extreem levendig uit. De eerste keer dat klanten met BUNDY BUNDY zullen profiteren van de degelijke kennis van BUNDY BUNDY van haarverzorgingsproducten die beschouwd worden als leidende producten in Oostenrijk.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team