Onsamenhangende pony


Deze foto en foto twee, drie en vier tonen de uitzonderlijke stylingveelzijdigheid van de “onsamenhangende pony” haarsnit door het BUNDY BUNDY artistieke team. Genoemd naar de ongewoon uitgevoerde pony van het kapsel, werd het haar geknipt in secties van contrasterende lengtes met een afwisseling aan elementen die dienen om de snit zowel veelzijdig als onvergetelijk te maken.
 
De voorste delen van de bovenkant en zijdelingse secties zijn geknipt in een stompe, maar licht gebogen pony die zich uitstrekt van een punt achter één oor naar een punt net achter het andere oor. De zijdelingse delen waar het haar gevormd is in een pony, omvatten ondersnit in de “bakkebaard”zone. Dit verwijdert massa en laat het haar toe om in gelijke dikheid overal rond het hoofd te liggen. De rest van de bovenkant en zijkanten, evenals de kruin en nek, werden geknipt met laagjes.
 
De styling van het haar accentueert de lagen en het algemene haarontwerp. De pony werd glad gehouden als een basis voor de look, terwijl de langere, gelaagde secties geföhnd werden met een textuurproduct om ze definitie te geven en de gekleurde accentlokken te beklemtonen. Föhn het haar met een ronde borstel en een textuurproduct, neem daarna wat product en ga er met de vingers mee door het haar om lokken te verdelen en te creëren.
 
Collectie: Metamorphoses
 
Haar: BUNDY BUNDY artistiek team