Evolution door BUNDY BUNDY

  • roodharig kapsel
  • kapsel voor een scherp gezicht
  • warrig geknipte haren
  • kort kapsel met krullen
  • korte gelaagde haarsnit
  • kapsel voor fijn haar
  • getoupeerd kapsel
  • Medusa haarstijl

 
Evolution
 
Kunst in vooruitgang Ė dit omschrijft perfect de trendfilosofie 2007 uitgedrukt door cult kappers van BUNDY BUNDY. Terwijl BUNDY BUNDY zich heel goed bewust is van de unieke traditie van het bedrijf, is er steeds een maximum aan vrijheid voor nieuwe benaderingen en evolutie. Steeds trouw aan dit geloof, opende BUNDY BUNDY nog maar onlangs een nieuw vlaggenschipsalon dat eveneens diende als decor voor de presentatie van de trendcollectie.
 
Het artistieke team van BUNDY BUNDY gebruikte het nieuwe stylingpaleis als inspiratie om een nooit eerder geziene interpretatie van kapseltrends voor de komende lente te creŽren. Met de bedoeling om de unieke sfeer van elke kamer bij een verschillend kapsel te doen passen, ontwierpen de wereldberoemde kappers van BUNDY BUNDY creaties binnen volgende domeinen: business, evenement en cocktailjurk en haarcouture.
 
De snit maakt het kapsel
 
Vrij bewegend haar is steeds de kern geweest van alle inspanningen bij BUNDY BUNDY. Voor de komende trendcollectie werd deze focus tot het volgende niveau verheven. Verfijnde nieuwe snittechnieken laten nu toe dat een eenvoudige snit het startpunt is voor een perfecte businesslook.
 
Trensetters beschouwen zacht wapperende snitten met pony in een los kapsel als sleutel voor de haarmode 2007. Dit brengt de stijlbewuste persoon in een excellente positie om een echt eindeloos aantal hippe kapsels te bekomen. Of het nu een verfijnd opsteekkapsel is of een wilde, romantische look met krullen Ė aan u de keuze.
 
De nieuwe trendkleuren
 
Gentlemen prefer blondes! Trendscouts die de modemekkaís in Milaan, Parijs en New York bezochten in naam van het artistieke team van BUNDY BUNDY, kwamen allen tot dezelfde conclusie: het lenteseizoen zal zeker draaien rond blond! Sensationele trendschakeringen exclusief ontwikkeld voor het komende seizoen omvatten champagneblond, roodachtig goud en eveneens stralend Hollywood blond.
 
Het geheim van deze tinten ligt in de unieke highlighttechniek van BUNDY BUNDY, die tot tien verschillende tonen gebruikt. Indien gewenst, kunnen voedende behandelingen met laser en essentiŽle oliŽn uw haar bijkomende schitterende glans bezorgen.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team