Kort krullend haar


Hier hebben we een mooi blond kapsel in de kleur van verse room, snel bewegend in een confectiekapsel. De look start met een korte, gelaagde cirkelsnit, gewijzigd met kortere zijkanten die spits toelopen rond de oren. Het haar kan ofwel van nature krullend zijn ofwel gerold zijn op medium rollers om het nodige volume te creren. Indien u natuurlijke krullen hebt, droog dan het haar met een fhn met diffuser en ventborstel om het naar boven en naar achter langs de zijkanten te richten.
 
Gebruik een ruime hoeveelheid product om de steun en vorm van het kapsel te beklemtonen en wat extra product achteraf om definitie toe te voegen en het kapsel opnieuw in vorm te brengen waar gewenst. Bespuit met haarlak om de afgewerkte look vast te leggen.
 
Creert u de krul samen met de styling, borstel dan de gemaakte krullen voorzichtig uit, waarbij u de golving en beweging bovenaan, in de kruin en in de nek bewaart. Indien u mr krul verliest dan gewenst, dan kunt u met wat licht bespuiten met haarlak of spraygel of leave-in conditioner en wat scrunchen ervoor zorgen dat de krul terugkomt. Denk er wel aan dat t veel vocht van om het even welke aard de krul zal doden en het effect zal tenietdoen.
 
Collectie: Evolution
 
Haar: BUNDY BUNDY artistiek team