Kapsel met zachtheid


Dit is een snit die de elementen van de klassieke bob op kinlengte combineert met de zachte laagjes daaronder. De snit is in twee lagen, waarbij de buitenste lagen een gewichtslijn creëren die het silhouet accentueren, terwijl de lagere lagen woelig zijn en zachtheid geven aan het kapsel. De snit vertoont een zuiver ontworpen pony met een horizontale snitlijn en scheermestextuur.
 
Het stylen gebeurt het best met een gladmakend serum en leave-in conditioner en met een föhn om het haar grotendeels droog te krijgen, in tegenstelling tot volledig droog. De lagere laagjes gaat u scrunchen om wat volume toe te voegen en de natuurlijke golving van het haar te bewaren. Het knappe kleurgebruik beklemtoont zowel de snit als de styling.
 
De diepe kastanjebruine tint bij de schedel wordt stap voor stap lichter en helder tot een robijnrode toon in de nek. Dit kleurproces gebeurde vermoedelijk in twee stadia, waarbij het haar bij de punten in fases werd verhelderd zodat de uiteinden het lichtst zijn en het haar donkerder wordt naarmate het de schedel nadert.
 
Collectie: E-Motion
 
Haar: BUNDY BUNDY artistiek team