E-Motion door BUNDY BUNDY

  • kapsel voor langer gezicht
  • haarsnit voor een casual look
  • haar met spiralen
  • kastanjebruin haar
  • jaren 30 kapsel
  • verwarde haarstijl
  • casual kapsel voor lang haar
  • wild wapperende haren

 
De lentelook
 
Wat gebeurde er bij BUNDY BUNDY in de lente? Heel wat veranderingen, dat staat vast. BUNDY BUNDY staat ervoor bekend steeds in beweging te zijn. In de progressieve innovatie van zijn haarproducten van hoge kwaliteit bijvoorbeeld (beschikbaar in BUNDY BUNDY salons en in alle winkels van de Bipa keten als “IQ” haarproductlijn van BUNDY BUNDY). Op vraag van de klant heeft BUNDY BUNDY zijn netwerk van agentschappen in Oostenrijk uitgebreid.
 
En gezamenlijke verantwoordelijkheden in onderafdelingen worden doorgegeven aan de volgende BUNDY BUNDY generatie. “Beweging” is een hoofdfactor in ons dagelijkse leven, zelfs op de werkplaats. En dus willen de BUNDY BUNDY professionals deze lente kapsels voor hun klanten creëren die nog meer dynamisch en fascinerend zijn. Hun motto is: Beweeg uw gedachten, uw kapsel zal volgen.
 
Het nieuwe BUNDY BUNDY kapsel
 
E-Motion is de term die de kern van de BUNDY BUNDY kappersintenties voor het lente-/zomerseizoen bereikt. E-Motion drukt het constante verlangen naar verandering uit en de modieuze en fascinerende bewegingen van haarlokken en krullen. E-Motion komt overeen met de recentste trend die te zien zal zijn op de pret-à-porter shows voor dit seizoen. De creaties van de topmode-ontwerpers van dit jaar lijken minder opzichtig en verzonnen dan in het verleden. Dit vraagt naar een frisse kapselbenadering met een vleugje romantiek.
 
BUNDY BUNDY houdt rekening met deze nieuwste trend en biedt een waaier aan stylingmogelijkheden. Voor een zakelijke look zonder veel poeha werkt de elegantie van een bekwame asymmetrische haarsnit perfect. Voor een trendy warrige look of voor speciale gelegenheden gebruiken de BUNDY BUNDY kappers meer extravagante krultechnieken met een compleet nieuwe draai.
 
De nieuwe BUNDY BUNDY kleurschakeringen en snitten
 
Dit lente-/zomerseizoen bepaalt E-Motion eveneens de inspiratiebasis voor nieuwe kleur- en snittechnieken. BUNDY BUNDY kappers moedigen hun klanten aan om nieuwe tinten uit te proberen; “Wat denkt u van een koel platinablond met wulpse glanzende lippen? Een warm rood kastanjebruin of een prachtig zwart met een glanzende schijn zou ook het proberen waard zijn!”, zullen ze misschien suggereren.
 
Nieuwe snittechnieken helpen het recentste BUNDY BUNDY trendstatement te omschrijven. Met ondersnit, asymmetrisch knippen en met afwisselende haarlengtes is haast elke look mogelijk gemaakt. Of het nu gaat om een hollywood diva of een opvallende hippie of om iets tussenin, u maakt steeds uw eigen bewegingen.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team