Black and White door BUNDY BUNDY

  • korte cirkelsnit
  • funky haarstijl
  • omhoog gestyled haar
  • schouderlange haarsnit
  • kapsel met krullen
  • naar achter gestyled haar
  • pagekapsel
  • haarstijl met krullen

 
De recentste trendcollectie van BUNDY BUNDY
 
In 2006 wordt de modewereld gedomineerd door contrasterende looks. Marc Jacobs, Comme des Garçons, Karl Lagerfeld, Victor & Rolf en Armani hebben één ding gemeen: ze werken allen met de dynamica van zwart en wit, schommelend tussen onschuld en de mythische, soms frivole facetten van het leven. Een BUNDY BUNDY vrouw is zeker om al deze aspecten te koesteren – deze collectie met veel gezichten is aan haar gewijd.
 
De erg innovatieve snittechnieken geven de vrouwelijke klanten van BUNDY BUNDY de vrijheid van keuze tussen een ongekunstelde businesslook, een trendy styling of de diva look. “Kapsel in vooruitgang” is het motto dat BUNDY BUNDY net aangenomen heeft: om zijn naam waard te zijn moet elke haarsnit een minimum van drie verschillende kapsels toelaten! Kom en voeg u bij ons – BUNDY BUNDY gooit alle conventionele kappersregels overboord! Niets is onmogelijk. BUNDY BUNDY haalt de industriepraktijken ondersteboven.
 
Trends in snittechnieken van BUNDY BUNDY
 
Hoe kunnen we de look uit de jaren 60 aanpassen voor 2006 – dat was de vraag. Met het oog op de recentste haar megatrend, dook het jonge en dynamische BUNDY BUNDY artistieke team, geleid door Hannes Steinmetz, in onze gezamenlijke archieven: het was toen dat de gevierde wereldkampioenen kappers Hans en Georg Bundy een internationale naam voor zichzelf veroverden met innovatieve ideeën en styling. De nieuwe trendcollectie 2006 blijft trouw aan hun geloof in constante verandering, maar lijkt slechts vaag op het ontwerp dat toen gebruikt werd.
 
In tegenstelling tot het verleden hebben gelaagde en asymmetrische bobs en pagekopjes nu een zachtere toets en het natuurlijke haarvolume wordt verhoogd door de laatste snittechnieken. Deze haarsnitten hebben echter zuivere lijnen en vertalen daardoor de intense en elegante look uit de jaren 60 in de wereld van vandaag. Nog een interessant weetje: de coutureontwerpen van Hans en Georg Bundy werken reeds méér dan vier decennia.
 
Trendkleuren en haarverzorging van BUNDY BUNDY
 
In Oostenrijk en daarbuiten is BUNDY BUNDY steeds vernieuwend van stijl. Daarvoor streven BUNDY BUNDY kappers steeds naar het verhogen van elke aangeboren schoonheid van de klant in plaats van een complete make-over te suggereren die vlug uit de mode kan zijn. Voor het seizoen 2006 stelt BUNDY BUNDY voor om uw natuurlijke haarkleur te accentueren met de beste producten om te kleuren: zo kunt u een gemiddeld rode haarkleur veranderen in een verbluffend koperrood en een vervelend bruin in een stralend kastanjebruin.
 
De nieuwste trend in haarkleuring bij BUNDY BUNDY heet Colorpainting. We gebruiken tot zes verschillende schakeringen van één kleur om een uiterst gepersonaliseerde kleuring te bekomen die een unieke fascinerende look biedt. En er is nog méér aangenaam trendnieuws uit de wereld van BUNDY BUNDY: BUNDY BUNDY vrouwen herontdekken de hype uit de jaren 60 in al zijn aspecten: haarverzorging, föhnen en styling. Steeds méér klanten vragen een uniek “couture” kapsel voor speciale gelegenheden.
 
Tot in de puntjes afgewerkte haarstukjes zijn in trek en soms vragen klanten naar trendy extensions. Het is dan ook niet verrassend dat de BUNDY BUNDY salons in Oostenrijk het eerste adres zijn waar u die extra speciale look kunt bekomen.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team