Erg krullend haar


Heel wat vrouwen met van nature krullend haar zijn volledig het spoor kwijt wanneer het gaat over de opties die er zijn voor hun moeilijk onder controle te houden haar. Wanneer het té kort is, dan wordt het een zeepbel, wanneer het lang is, dan lijkt het op een piramide. Er is heel wat bedrevenheid van de kapper nodig om vorm te geven aan krullend haar zonder zijn toevlucht te nemen tot het creëren van kunstarrangementen.
 
Hier zien we een zacht gelaagde look met erg krullend haar waarbij het volume onder controle is en we een natuurlijke, esthetisch aangename vorm kunnen onderscheiden. De basissnit is een stompe bob, met boxlaagjes om het volume bij de haarpunten te reduceren. De pony is langer gelaten en voegt zijn eigen focus toe om het haarvolume in evenwicht te brengen.
 
Het stylen werd vermoedelijk uitgevoerd met een föhn met diffuser en door te scrunchen met de vingers met behulp van een matig steungevende gel en gladmakend serum. Het haar mag grotendeels droog geföhnd worden en daarna kunnen de vingers gebruikt worden om het haar in krulletjes te draaien. Zo laat u het haar volledig drogen en bekomt u een kapsel dat langer mooi blijft. Er is bovendien een minimum aan kroes en het volume blijft onder controle.
 
Collectie: Black Label
 
Haar: BUNDY BUNDY artistiek team