Black Label door BUNDY BUNDY

  • sterk krullend haar
  • kapsel voor een werkende vrouw
  • bob op kinlengte
  • warrige haarstijl
  • kapsel om een statement te maken
  • korte snit voor dames
  • steil gemaakt kort haar
  • opgestoken krullend haar

 
Zwart is terug
 
De hoogtepunten van het creatieve researchteam van BUNDY BUNDY voor 2002 worden hier getoond. Het is waarschijnlijk de meest persoonlijke van alle trendsettende collecties die Bundy bazen Hans en Georg ooit voorgesteld hebben. De collectie weerspiegelt sterk hun persoonlijke manier van leven en wereldvisies op de manier eigen aan alle invloedrijke lifestyle visioenen zoals Armani en Helmut Lang. De modellen die de look 2002 voorstellen, dragen zwart – net zoals het creatieve duo zelf gewoonlijk doet.
 
Voor Hans en Georg is zwart veel méér dan enkel een modekleur. Zwart kenmerkt enigszins het gebruik van het kapselobjectief. Het inspireert de ongedwongenheid van het overbodige en drukt een kwaliteitsbewustzijn uit. Dit zijn handelsmerken die men vindt in BUNDY BUNDY haarcreaties en eveneens in de structuur van de levenswijze van de Bundy broers.
 
De look
 
Het rituele fundament van alle BUNDY BUNDY trendstatements is gewoonweg de snit. In Oostenrijk is niemand anders dan het BUNDY BUNDY team in staat om individuele snitten aan te bieden met zo’n precisie en zo getrouw aan de aard van de persoon. Voor jonge, extreem moderne types zou dat een snit kunnen zijn die doet denken aan een verzwakte hanenkam. Voor zachtere, meer romantische types zou het antwoord vaker een glad vallende romantische bob of ponysnit zijn.
 
Voor koele zakelijke dames scheert een strenge, sexy look op een korte mannelijke of jongensachtige manier (enkel bekomen via de beste ondersnitmethodes) soms hoge toppen. Wat de klant ook beslist, BUNDY BUNDY snitten zijn nooit een laatste verdict, maar banen steeds de weg voor een groot aantal nieuwe en trendy stylingvariaties.
 
Zelfs met een korte snit blijft de mogelijkheid van een charmant gekapt kapsel evenals andere elegante alternatieven – strak naar achter gekamd langs de zijkanten of met betoverende gedraaide spuuglokken. Klanten die zichzelf willen trakteren op een krachtige mode-ervaring, vertrouwen op de competentie van BUNDY BUNDY met golvende en krullende styling. “Vooral in dit verband zijn er nu enkele erg interessante stylingeffecten mogelijk. Vooral asymmetrische kapsels hebben een trendy en koninklijk effect in combinatie met de allernieuwste pret-à-porter.”, benadrukt Georg Bundy. Nog een BUNDY BUNDY bonus is hun fijn gevoel voor nieuwe nuances met haarkleurtechnieken.
 
Zoals in de meesterwerken van Van Gogh en Monet bijvoorbeeld, zijn de tinten die BUNDY BUNDY kleurexperten creëren nooit vlak, omdat ze opgebouwd zijn uit talloze schakeringen en tonen. In alles wat er blond, bruin, rood of zwart uitziet , zit er eigenlijk een klein universum van verfijnde reflexen samengesteld uit levendig bewerkte, artistiek getinte en gekleurde lokken.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team