Libre door Camille Albane

Ideetjes voor mooi haar
 
Ook al ondergaat de wereld heel wat veranderingen, hetzelfde kan niet gezegd worden van de vrouw. Vrouwen hebben dit niet nodig. In plaats daarvan opteren ze om meer te focussen op hun eigen individualiteit. Hun sterkte is hun vermogen om te versterken en te accepteren wat hen apart maakt.
 
Het woord emancipatie is tegenwoordig een beweging geworden. Een beweging die de ideeŽn van zelfaanvaarding, gevoel van eigenwaarde, ambitie, zelfvertrouwen en kracht omvat en dit allemaal tegelijkertijd. Er is niet slechts ťťn soort vrouw en Camille Albane is zich daar volledig van bewust.
 

Vurige lengtes

Lang haar met rode haarkleur en een pony
 
Het geheim van ultralang haar is veel geduld ofwel goede extensions. Het resultaat is echter steeds adembenemend. Om te vermijden dat het haar gaat doorwegen, creŽren subtiele laagjes rond het gezicht een moderne en dynamische look.
 
Een lange pony helpt voor een krachtig en verjongend effect. De mooie rode haarkleur voegt warmte en vitaliteit toe aan de look.
 

Comfortabele snit

Lange verknipte bob met een pony
 
Om deze heldere en levendige rode haarkleur Ė kenmerkend voor Camille Albane Ė te accentueren, gaat er niets boven een makkelijk te stylen en te dragen lange bob. De haarsnit is lichtjes verknipt. De pony, die de laatste tijd een belangrijke trend geworden is, voegt zowel stijl als charme toe aan de snit.
 
Dit kapsel is perfect voor dames die steeds onderweg zijn maar ook zorgeloze momenten van het dagelijkse leven appreciŽren.
 

Neomullet

Mullet kapsel voor vrouwen
 
Het mullet kapsel is aan een verrassende comeback bezig die weerspiegelt hoe zowel de maatschappij als houdingen tegenover vrouwen aan het veranderen zijn. Op dit moment toont het kiezen voor een neomullet een verlangen om zowel licht als moedig te zijn.
 
Deze look, die langer haar achteraan combineert met korter haar rond het gezicht, werd geknipt om zowel zachter als subtieler te lijken dan de traditionele mullethaarsnit. Het contrast tussen voorkant en achterkant is minder duidelijk en zachter. Dit creŽert een meer flexibel kapsel dat het haar etaleert.
 
Er steekt heel wat zachtheid en zelfs romantiek achter wat op het eerste gezicht lijkt op een erg gedurfde haarsnit. De diepe, gelijkmatige kleur is erg glanzend. Deze look is een perfecte en subtiele manier om karakter te communiceren.
 

Genderloze haarsnit

Genderloze haarsnit
 
In een tijd waarin genderkwesties veelbetekenend zijn, zitten kapsels op dezelfde lijn. Deze korte bob haarsnit kan omschreven worden als genderloos omdat hij bij gelijk wie zou kunnen passen. Het kapsel houdt het midden tussen een komsnit en een gehoekte bob, zonder volledig het ťťn of het ander te zijn.
 
Het resultaat is een look met een krachtig en toch zacht effect. Een effect gecreŽerd door afgerond volume aan de randen, laagjes langs de neklijn en een volle lange pony. De belangrijkste factor voor dit kapsel is starten met mooi volume en een intense matte haarkleur.
 

Verfijnde bob

Bob op neklengte
 
Deze bob op neklengte is zowel intens elegant als ontspannen dankzij de diepe natuurlijke blonde haarkleur. Voor een moderne look werd het haar verhelderd bij de punten en donkerder gemaakt bij de wortels. Dit creŽert een uiterlijk van meer volume door de wisselwerking van subtiele belichtingsverschillen.
 
Het haar oogt dynamisch. Dit kapsel beweegt, leeft en past zich aan het dagelijkse leven aan en biedt een makkelijke en eenvoudige optie.
 

Wilde lokken

Makkelijk kort kapsel
 
Vrouwen zijn voortdurend onderweg. Ze hebben nood aan een haarsnit die hen dag en nacht niet teleurstelt en aan een look die hen moeiteloos laat schakelen tussen verfijning en ontspanning. Dit kapsel is eenvoudig en makkelijk naar hartenlust aan te passen.
 
Kapsels: Camille Albane
Fotografie: Nicolas Valois