Allures door DESSANGE

Haarinspiratie
 
DESSANGE helpt vrouwen om hun ware ik te tonen. Vrij van regels die hun vermogen om te bepalen wie ze zijn en hoe ze er willen uitzien beperken, volgen vrouwen nu hun eigen verlangen, zelfs wanneer dit contradictorisch lijkt. Jezelf zijn betekent in staat zijn om dag na dag plezier te beleven aan je haar. Het betekent androgyne kapsels verkennen, navigeren tussen rock-‘n-roll flair en een glamoureuze look en een casual kapsel vernieuwen met een ongewone draai.
 
De collectie van DESSANGE biedt dit alles en méér met haarsnitten die vrijer en natuurlijker en minder stereotiep zijn. Het draait niet om trends en regels die er vandaag zijn en morgen verdwenen zijn. Het is in de plaats een kwestie van originaliteit, respect en inspiratie.
 

Komsnit

Komsnit voor kastanjebruin haar
 
Voor vrouwen die graag gedurfd leven en halve maatregelen haten, gaat er niets boven een gewaagde haarsnit. Deze mooie komsnit is in elk detail even rebels als zijn vorige herhalingen. Deze versie is echter zwaar gelaagd in het dikste deel van het haar. Deze laagjes accentueren de langere en halflange lokken.
 
De kastanjebruine haarkleur, Marron Feutré, werd met precisie en subtiel aangebracht om een gevoel van energie en beweging te integreren. Deze moderne bruine komsnit is een adembenemende en gedurfde look die past bij de meest stijlvolle vrouw.
 

Veelzijdige snit

Veelzijdige korte haarsnit
 
Voor vrouwen die graag gek doen, de regels tarten en een draai geven aan hun look, leent deze veelzijdige korte haarsnit zich tot een verscheidenheid aan stijlen. Deze uiterst technische snit vergt verschillende expertmethodes om hem te creëren. Het haar is conisch en lang gehouden aan de bovenkant en zijkanten. De achterkant werd erg kort geknipt.
 
De styling accentueert de contrasten eigen aan deze haarsnit. De netjes geschoren nek is bedekt met een lok mooi getoupeerd haar. Dit kapsel is perfect om te schakelen tussen een klassieke look en een meer rocker geïnspireerd kapsel.
 

Eindeloze krullen

Blonde krullen
 
De winden van vrijheid spelen doorheen deze lange, eindeloze en zonovergoten krullen. De krullen zijn los gestyled zodat ze vrij kunnen bewegen. De golvende lokken raken de nek en schouders en leggen zich over de neklijn heen. Nauwkeurige aandacht voor detail maakt alle verschil in deze haarsnit.
 
Subtiele laagjes creëren evenwichtig volume en onbeperkte gewichtsloosheid. Ook de haarkleur is cruciaal. Hier wordt de helderheid van blond gecombineerd met donkerdere wortels.
 

Droomhaar

Droomhaar
 
Dit is de definitie van droomhaar. De lengte, kleur, textuur, styling … alles is kwestie van knowhow. Deze sleutelbegrippen worden tot in de perfectie getoond. Het haar kreeg grondige conditioning. De blonde haarkleur werd subtiel aangebracht, gecombineerd met kenmerkende highlights.
 
Het kapsel wordt gekenmerkt door een frisse versie van golvende lokken. De minder traditionele golven creëren eindeloze beweging en extravagant volume voor vol effect.
 

Golvende waterval

Haar dat langs de rug naar beneden valt
 
Lang haar dat langs de rug naar beneden valt, is ravissanter dan haute couture kledij en doet zeker hoofden draaien overal waar je komt. In dit kapsel is de kleur het middelpunt. De blonde punten en donkerdere wortels creëren een gevoel van beweging.
 
Laat staan al het werk dat nodig is om haar te verzorgen dat zo gezond, glanzend en gewichtsloos is en de verfijning van lange krullen geeft.
 

Wild opsteekkapsel

Wild opsteekkapsel
 
Maak van dit kapsel het jouwe om je lang dik haar te stylen. Het idee is niet om de klassieke knot van Brigitte Bardot te kopiëren, maar eerder om een vleugje rock toe te voegen om je avondlook een niveau hoger te tillen.
 
Om dit kapsel te creëren, start je met het toevoegen van textuur en daarna maak je een knot met schuifspelden. Trek het haar aan de zijkanten uit de knot om volume bovenaan toe te voegen voor een elegant rock-‘n-rolleffect.
 

Bob met laagjes

Bob met laagjes
 
De beroemde gestylede-ongestylede bob dient als basis voor dit kapsel, dat steeds een inspiratie vormt wanneer je je lange haar wil inwisselen voor iets nieuws. Deze versie wordt gekenmerkt door een aanzienlijk aantal laagjes. Het effect is verbluffend. Het haar beweegt natuurlijker, oogt lichter en is makkelijker te stylen.
 
Het sleutelelement is het natuurlijk houden van het haar. Voeg een nootje haarpasta toe aan de wortels in plaats van haarlak te gebruiken. Het idee is om een moderne bob te creëren en het kapsel fris te houden door het snel wat warrig te maken.
 

Blonde pixie

Blonde pixie - Kort kopje
 
Een erg korte pixiesnit in combinatie met extreem vrouwelijke styling laat de schoonheid van het gezicht stralen. Dit is het geheim achter dit kort kopje, die mannelijke stylingtechnieken gebruikt en tegelijkertijd elk cliché ondermijnt.
 
Dit is in het bijzonder het geval wanneer het kapsel gecombineerd wordt met een modern koel blond over een donkerdere basis voor een effect dat zelfs nog fermer is. Maak dit perfecte dagelijkse kapsel compleet met zachte, subtiele make-up of met rode lippen om echt op te vallen. Alles werkt.
 
Kapsels: DESSANGE
Fotografie: Nicolas Valois