Summer '08 Haircollection

Team John Beerens

  • zomerkapsel
  • zomerkapsel
  • zomerkapsel
  • zomerkapsel
  • zomerkapsel
  • zomerkapsel

 
Haar
 
De nieuwe zomercollectie van John Beerens Haarstudio te Tilburg bestaat uit nonchalante zachte lijnen met veel volume, structuur, krul en beweging. Zowel het korte en pittige, als de lange en nonchalante kapsels zijn helemaal de trend van nu!
 
Kort is steeds meer de trend op het gebied van haarmode, maar volgens John Beerens zal het nog even duren alvorens de dames hun coupe korter gaan dragen. De mode wordt immers vaak niet direct opgenomen door het grote publiek. In het korte kapsel wordt in de voorpartij met een a-symmetrische lijn gewerkt.
 
De korte nekpartij en zijkant zijn ‘rafelig’ geknipt, en geven een wild en nonchalant effect. Daarentegen worden de bovenlengtes langer gelaten, waardoor deze weinig tot geen volume hebben. Wat kenmerkend is voor deze coupe, is de krachtige voorkant die extra geaccentueerd wordt door hier speciale kleureffecten in aan te brengen. Hierbij wordt de a-symmetrische lijn benadrukt.
 
In de lange en halflange lengtes is structuur in het haar het hoogtepunt van deze lente/zomer haarmodelijn. Beweging in het haar is volgens John Beerens helemaal “hot”. Krultangen en curl sets zullen meer en meer op de kaptafels verschijnen. Krullen maken het haar speelser en vrolijker, maar het haar zal, aldus John Beerens, wel meer verzorging nodig hebben. Dit omdat elasticiteit en vocht in het haar absoluut nodig zijn om veerkrachtige en glanzende krullen te verkrijgen.
 
In de lange lengtes zien we zowel een fijne als een natuurlijke en grove krul. Dit kun je bereiken met een krultang en curl sets, maar de “permanente krul” bereik je met de Shine Waves, de structuurbehandeling van CHI. Met deze ammoniavrije behandeling, heel mild voor het haar, kun je de krulsterkte zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor een grove krul of voor een stevige en/of fijne krul. De kwaliteit van het haar wordt hierbij behouden, en het resultaat van de behandeling zijn mooie compacte en vooral elastische krullen, met veel glans. De CHI Shine Waves brengen de klassieke permanent op een moderne manier terug in het modebeeld.
 
Heren
 
Het herenkapsel voor de zomer bestaat uit langere lengtes; dit biedt verschillende stylingmogelijkheden. De lengteverschillen kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een warrig en piekerig effect. De nonchalante coupe kan iedere keer anders worden gestyled. Vooral de stylingproducten die telkens kunnen wisselen, veranderen de coupe.
 
Kleur
 
Wat betreft de kleur, biedt deze haarmodelijn veel variatie. Natuurlijke kleuren of opvallende accenten zie je deze zomer veel. Ook de koper-en roodtinten mogen niet worden vergeten. Deze tinten zorgen voor een warme uitstraling en geven een mooie teint aan je huid. Vooral bij de korte kapsels mogen de kleuren meer opzichtig en zelfs opvallend zijn. Door speciale kleureffecten te gebruiken worden de korte kapsels sprekender; dit geeft meer “power” aan je look.
 
Bij de halflange en lange lengtes is de structuur in het haar duidelijk aanwezig, waardoor de kleur meer op de achtergrond mag zijn. Door middel van verschillende lichte kleureffecten in het haar krijg je een natuurlijke uitstraling. Het geeft je het gevoel alsof je net terug bent van een zonnige strandvakantie. De kleur is op een natuurlijke manier opgelicht, waardoor het kleurverschil mooi in elkaar overloopt. Dit totaalplaatje geeft een zomerse uitstraling, en dus een zomers gevoel!
 
Haar: Team John Beerens Haarstudio
Haarproducten Man: Lock Stock & Barrel Grooming Men
Haarproducten Vrouw: CHI by Farouk Systems USA
Make-up: Marc Lubach voor Pupa>
Fotografie: Paul Bekkers>
Modellen: Pebbles, Suzanne, Sabine, Liza en Elroy
Kleding: Gio-Goi