“Imagination” van Intercoiffure Mondial

  • verleidelijk mannenkapsel
  • modern vrouwenkapsel
  • kapsel met laagjes
  • veelzijdig kapsel
  • verschillende haarlengtes kapsel

 
Trend
 
Weelderig, krachtig en sterk is ze, ze verbergt en onthult. Ze schommelt graag tussen de jaren 60 en 80, maar blijft toch verbazingwekkend modern. Middeleeuws, geheimagente, sensueel of stadsdame, telkens speelt ze met haar voorkomen. Haar elegantie is vol extravagantie.
 
Met haarsnitten die de neiging hebben om spits toe te lopen en licht te zijn, sterk en delicaat zijn, met samengestelde of gedesorganiseerde harmonie en gemengde kleuren legt “Intercoiffure Mondial” kapsels de vele facetten van deze nieuwe vrouw bloot.
 
Kleur
 
Kleuren gaan in elkaar op. Ze zijn het resultaat van bekwame mengelingen, verhelderd met subtiele glans. Schaduwen zijn de basis van creativiteit en metaalkleurige effecten doen de vele tinten trillen. Zacht blond en honingkleur verlichten de haarpunten. Tinten van lichtoranje of donkerrood zijn een uitnodiging tot passie en warm kastanjebruin vult de laagjes aan.
 
Volume
 
Volumes zijn gelaagd, lopen spits toe of zijn gegradeerd. Het haar is vaak steil, maar soms zijn er bevallige bewegingen met de hand bewerkt. De nek is vaak dun, terwijl volume méér merkbaar is rond het hoofd. Korte of lange pony’s zijn veelzijdig en kunnen naar de zijkant of naar achter toe bewegen.
 
Kapsels
 
In deze collectie vermengt Intercoiffure Mondial kapsels graag texturen en effecten met een combinatie van zachtheid en uitdaging. Styling wordt zo licht als de lucht en magisch, onregelmatig of geometrisch. Halflang of kort, verschillende lengtes spelen met elkaar, ze
liggen over elkaar of spelen verstoppertje. De kapsels zijn vol beweging; ze vermengen zich lichtjes met valse eenvoud om de gelaatskenmerken te benadrukken.
 
Make-up
 
De vrouw van tegenwoordig wil passie, fun en schoonheid. Ze droomt ervan de ster van de dag te zijn. Of het nu gaat om de ogen of de mond, kleur speelt steeds een belangrijke rol. Make-up is intens en stralend. Wanneer de mond van het toneel verdwijnt, zijn de ogen verfraaid met geel, roze of groen en gedurfd met grijze en zwoele tinten. Kleur is levendig en soms metaalachtig.
 
Maar wanneer de lippen onderstreept zijn in kastanjekleur, bruin of paars, zei het mat of glanzend, dan is de expressie lichter en meer transparant. De teint is glad en staat dicht bij natuurlijke vleestinten. Ze is op zoek naar een natuurlijke look, maar kan soms glinsteren in gouden of parelmoeren schakeringen.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial