Bob met lange lengte


Deze bob met lange lengte is letterlijk eindeloos qua stylingmogelijkheden en ook qua beroemdheden die houden van dit specifieke kapsel en deze snit. Prachtdames zoals Rachel Bilson, Mischa Barton, Jennifer Lawrence, Anne Hathaway en Elsa Pataky dragen vaak hun glanzende lokken in dit soort kapsel, zowel op de rode loper als in hun vrije tijd. Het kapsel is bijzonder vrouwelijk en klassiek en toch super makkelijk te onderhouden en makkelijk te stylen.
 
De laagjes van deze haarsnit zijn verbonden en subtiel, wat vermijdt dat het kapsel t volumineus wordt en waarbij toch nog een ruime hoeveelheid haar overblijft om makkelijk grote krullen te creren. Deze medium chocoladebruine haarkleur past echt goed bij de snit en het kapsel, want hij doet de klassieke structuur en verfijning van het kapsel uitkomen.
 
Goudblonde highlights werden toegevoegd aan de lange zijdelingse pony van het model om het kapsel te verhelderen en dimensie en beweging te geven aan de overal rijke chocoladekleur. Let op de subtiele make-up en zwoele expressie van het model om het kapsel te vervolledigen en de snit zijn volste potentieel te doen hebben.
 
Bob met lange lengte
 
Collectie: Twice
 
Kapsel: Felicitas & team
Make-up: Trini F. Silva
Stylist: Foche Maina
Fotografie: Esteban Roca
 
Zie ook:
Halflange kapsels
Bob met grote krullen
Kapsel voor fijn haar