Halflange bob met laagjes


Deze halflange gelaagde bob is één van de meest populaire en veelzijdige haarsnitten ooit. Deze snit past bijzonder goed bij medium tot dikke structuur en/of dichtheid van het haar. Lichtjes krullend haar werkt erg goed bij dit kapsel, want het is een prachtige wash&go look die een ton tijd en energie uitspaart, vooral bij vrouwen die niet elke ochtend het gevecht willen aangaan met hun krullende haar.
 
De lichtbruine natuurlijke basis van het model werd verhelderd met lichtblonde highlights met een askleurige ondertoon, terwijl enkele natuurlijk geverfde lichtbruine lowlights dimensie en beweging toevoegen. Het haar rond het gezicht werd eveneens gelaagd en getexturiseerd om dat mooie gezichtsomkaderende kenmerk te bekomen dat ongelooflijk bekend werd door Rachel – het karakter van Jennifer Aniston in de reeks Friends uit de jaren 90.
 
Dit specifieke kapsel werkt goed met zowat elke gezichtsvorm, alhoewel het bijzonder goed past bij een ovalen gezicht met uitgesproken jukbeenderen en een duidelijke kaaklijn. Let op de subtiele en toch professionele make-up van het model om dit klassieke kapsel te vervolledigen.
 
Halflang kapsel met laagjes
 
Collectie: Twice
 
Kapsel: Felicitas & team
Make-up: Trini F. Silva
Stylist: Foche Maina
Fotografie: Esteban Roca
 
Zie ook:
Halflange kapsels
Haar met zachte laagjes