Trendy pixie met krullen


Dit is echt waarom ik zo hou van het kappen van haar. Kappers hebben de haast magische mogelijkheid om een verfijnd en zedig kapsel (zoals op de vorige foto) te veranderen in een intens en trendy kapsel, gewoon met behulp van een krultang en wat haarlak. Dit is hetzelfde kapsel en hetzelfde model als op de vorige foto, maar hier werd de dame getransformeerd in een gedurfde en gevaarlijk speelse creatuur van schoonheid.
 
De korte zijkant van het model werd keurig en gestructureerd gelaten; het silhouet van de haarlijn valt daarbij op in een krachtig contrast met het perzik- en crèmekleurige gelaat van het model. De langere bovenkant en pony werden gekruld met een krultang met medium pen om veerkrachtige golven te creëren die het voorhoofd van het model in een diagonale buiging strelen.
 
De look voelt energiek en haast enigmatisch aan, dankzij de krullen die mysterieus over het rechteroog van het model vallen en daarbij het grootste deel van haar gezicht bedekken. Haar perzikkleurige lippenstift en blush vullen het van nature mooie gezicht van het model goed aan, maar laten toe dat het kapsel met alle aandacht gaat lopen.
 
Collectie: Trendy Life
 
Kapsel: Felicitas & team
Make-up: Trini F. Silva
Stylist: Mao Xue
Fotografie: David Arnal
 
Zie ook:
Korte kapsels
Kort kapsel met krullen
Kapsel met rondspringende krullen