Eigentijds pixie kapsel


Het kapsel van het model geniet tegenwoordig immense aandacht, dankzij zijn kwalitatief trendy gevoel, veelzijdigheid en onderhoudsgemak. Dit korte kapsel is een schoolvoorbeeld van het feit dat een trendy en beslist eigentijds kapsel er ook verfijnd en erudiet kan uitzien.
 
Haar haar is geknipt in een kort en keurig pixie kapsel, met een overdreven pony die diagonaal over haar gezicht valt en bewerkt is met een scheermes. Let op de intrinsiek vlekkeloze indruk van de zuiver geknipte haarlijn rond het oor en de zijkant van het voorhoofd. Alhoewel dit een potentieel riskante haarsnit is, kunt u makkelijk zien hoe die zelfs een erg zakelijk gevoel kan hebben als u het haar in deze gladde en keurige look gaat stylen.
 
Het van nature middenbruine haar van het model werd geverfd in een rijke notenbruine basis met een gouden ondertoon, terwijl de lange pony lichte goudblonde highlights kreeg. De lichtere highlights in de pony geven de look een glad en modern kantje, terwijl de lichtere stukjes ook een jeugdig effect hebben op het gezicht van het model.
 
Collectie: Trendy Life
 
Kapsel: Felicitas & team
Make-up: Trini F. Silva
Stylist: Mao Xue
Fotografie: David Arnal
 
Zie ook:
Korte kapsels
Fris kort kapsel
Superkort kapsel met pony