Kort en keurig kapsel


Een kapsel met korte achterkant en zijkanten en langer haar langs boven is al sinds het begin der tijden één van de voornaamste kapsels voor heren.
 
In vroegere tijden waren deze haarsnitten vaak het handelsmerk van wilde en gevaarlijke stammen van jagers en krijgers. Maar in de moderne tijden verkiezen de meeste gentlemen korte en keurige kapsels die erg weinig tijd en inspanning vergen om goed te ogen.
 
Het haar van dit model is geverfd in een gouden, haast kastanjebruine tint om te passen bij zijn gebruinde huid en donkere ogen. De bovenkant is duidelijk langer dan de zijkanten en achterkant, wat deze snit een duidelijk moderne look geeft. Het haar bovenaan werd geföhnd met een föhnlotion voor een optimale zijdezachte en glanzende look.
 
Het haar werd lichtjes getoupeerd voor meer hoogte en structuur en keurig op zijn plaats gekamd met een kam met fijne tanden, vooraleer het gefixeerd werd met een medium aerosol haarlak. Deze specifieke look geniet van een algemene revival bij mannen op de catwalk en ook op de rode loper en de premières van Hollywood.
 
Collectie: Back to school
 
Kapsel: Tchip
 
Zie ook:
Herenkapsels
Mannenkapsel om een modestatement te maken
Jaren 50 look voor mannen