U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Back to school  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Herenkapsel met het haar glad naar achter

vorig kapsel
Vorige
Korte asymmetrische bob
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Een golf van mannelijke en toch vlekkeloos gestylede ouderwetse Hollywoodkapsels staat sinds kort opnieuw in de schijnwerpers. Bekende gezichten als Leonardo DiCaprio, Tom Hardy en zelfs Justin Bieber hebben het kapsel met het haar netjes naar achter zonder voorbehoud omarmd en maken het tot één van de meest begeerde looks van ongelooflijk bekende mensen en evenzeer van nederige stervelingen.
 
Het haar van het model is relatief kort geknipt aan de zijkanten en achteraan, terwijl de bovenkant van het kapsel aanzienlijk langer en voller gelaten is. Een duidelijke en klassieke scheiding draagt de kenmerkende eigenschap van de glamour van Hollywoods helden uit vervlogen tijden, belichaamd door groten zoals een Marlon Brando, James Dean en Paul Newman.
 
Let op de onberispelijke keurigheid rond de haarlijn en oren van de snit, samen met de perfecte fusie tussen de korte zijkanten en achterkant en het langere haar bovenaan. Het haar werd glad naar achter gebracht met een wetlook gel om exacte netheid te verzekeren gedurende de dag of een event.
 
Steile kapsels
 
Collectie: Back to school
 
Kapsel: Tchip
 
Zie ook:
Herenkapsels
Pommade kapsel
Met wax gestyled mannenhaar
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact