Korte bob met piekerige pony


Hier hebben we een verbluffend creatief kapsel dat naadloos krachtige, haast mannelijke elementen vermengt met zachtere buigingen en heerlijke piekjes. Dit is het type kapsel dat u vaak zult zien in de betere salons van modebewuste steden zoals Parijs en New York. Deze korte bob met piekerige pony is het resultaat van ongekunstelde styling, intense haarkleuren en meedogenloze controle van stylingtechnieken.
 
De korte bob werd opnieuw in de schijnwerpers gezet, vooral sinds niemand anders dan Taylor Swift zelf haar look getransformeerd heeft in recent geknipte lokken. Het lichte koperrood past vlekkeloos bij de lichte huid en smaragdgroene ogen van het model, terwijl de eenvoud van de haarkleur een perfecte achtergrond creŽert om het creatieve meesterschap van de snit te tonen.
 
Let erop hoe het lichtroze van haar make-up, lippen en mooie bloes allen een aanvulling vormen bij de kleur en stijl van het haar, zonder de aandacht af te leiden van de haarsnit die duidelijk bedoeld is om de blikvanger te zijn.
 
Collectie: Back to school
 
Kapsel: Tchip
 
Zie ook:
Korte kapsels
Korte snit met een zware pony
Bobsnit met mooie haarkleuren