Haar met een balayage kleuring


Ah! Hier hebben we een glamoureus kapsel voor de wilden onder jullie. De natuurlijke haarkleur van het model is een askleurige donkerblonde tint. Je kan de asblonde tint lichtjes zien doorschijnen wanneer je naar de pony kijkt. Als je van dit kapsel houdt, dan kan je het op twee manieren creŽren.
 
Je kan ofwel vragen dat je kapper je haar permanent zo kleurt. Vraag naar een lichtpaarse tot blonde balayage en neem deze foto mee naar het kapsalon. Of je kan je haar zo transformeren voor een speciale gelegenheid door haarextensions en een tijdelijke kleuring te gebruiken. Deze specifieke balayage kleuring is makkelijk te vinden, maar als je moeite hebt, vraag dan gewoon aan je kapper om je te helpen.
 
De pony van het model werd gestyled in subtiele bewegingen om haar gezicht te omkaderen, terwijl medium krullen gecreŽerd met de krultang uniform over haar schouders vallen. Je zult ook merken dat ze verschillende schakeringen van paarse krullen heeft die tussen de massa krullen rond haar gezicht bewegen.
 
Collectie: HW15-16
Haar: Robin Navarro-Harraga voor VOG Coiffure
Make-up: Fanny Maurer
Styling: Nikky Chicanot
Fotografie: Lucie Bremeault
 
Zie ook: Lange kapsels