Lang haar met watervalkrullen


Hier hebben we een lang kapsel dat onberispelijk werkt, vooral voor formele gelegenheden zoals huwelijken of afstudeerfeestjes. Het lichte asblonde haar van het model werd gestyled in een massa watervalkrullen, terwijl haar lange pony haar gezicht zachtjes omkadert.
 
Je zult merken dat het haar dichtbij de wortels geverfd werd in een medium asblond, in subtiel contrast met haar lichte askleurige punten. Deze erg subtiele balayagetechniek werkt perfect om de natuurlijke kleur van je wortels te maskeren wanneer je uitgroei hebt tussen twee bezoekjes aan het kapsalon in.
 
Ook lichtblonde extensions werden gebruikt om haar haar langer en veel dikker te maken. Je zult verrast zijn hoeveel mensen clip-in extensions en zelfs permanente extensions op een dagelijkse basis in hun haar dragen. Haar haar is duidelijk het focuspunt van haar voorkomen, dus zal je merken dat qua make-up alles erg naturel en mat blijft, om de formele look aan te vullen, maar niet de aandacht af te leiden van het prachtige kapsel.
 
Collectie: HW15-16
Haar: Robin Navarro-Harraga voor VOG Coiffure
Make-up: Fanny Maurer
Styling: Nikky Chicanot
Fotografie: Lucie Bremeault
 
Zie ook: Lange kapsels