Suspense door BUNDY BUNDY

  • korte bob
  • jaren 40 look
  • nieuwe pixie
  • kapsel voor een avondje uit
  • bob met golven
  • mooie pixie

 
Aan de blonde schoonheden uit de nieuwe BUNDY BUNDY collectie “Suspense” zou oude meester Alfred Hitchcock zeker plezier beleven. In termen van kleur is er een duidelijke aanbeveling van het BUNDY BUNDY artistieke team: blond! Geen enkele andere haarkleur is vrouwelijker, trekt zoveel aandacht en schittert mooier in de zon.
 
Het expertteam heeft een nieuwe mix van blond ontwikkeld: Shimmering Blond (glinsterend blond). Warme en koele blonde nuances, van honingblond tot parelblond, zijn vermengd met elkaar en aangepast aan de persoon. Huidskleur en kleur van de ogen zijn de beslissende criteria bij het selecteren van de nuances.
 
De duidelijke trend van het seizoen is veelzijdige gelaagde snitten voor alle haarlengtes. Voor deze collectie ontwikkelde het BUNDY BUNDY artistieke team een nieuwe precisie kniptechniek. Het haar bovenaan het hoofd is iets langer dan de rest van het haar. Beweeglijke laagjes staan garant voor een eenvoudige styling en laten een verscheidenheid aan kapsels toe.
 
Het speciale kenmerk van deze nieuwe collectie is dat de haarsnitten – of ze nu kort of lang zijn – geknipt werden met dezelfde techniek. Vooral tijdens de zomer is het beter om het haar aan de lucht te laten drogen. Met de nieuwe snitten van de “Suspense” collectie is dit verrassend makkelijk.
 
Goed nieuws voor alle krullende hoofden: deze zomer dragen we ons haar met duidelijk meer beweging. Lichte golven en levendige krullen vieren hun grote comeback. Maar maakt u zich geen zorgen: het BUNDY BUNDY artistieke team helpt eveneens dames met erg glad haar om meer beweging te creëren.
 
Met eigen technieken is krullen ook mogelijk bij glad haar. Het BUNDY BUNDY artistieke team gebruikt krultangen en stijltangen om individuele krullen te creëren. Met deze tools wordt de complete flexibiliteit behouden voor kort en lang haar.
 
Haar en foto’s: ©BUNDY BUNDY
Fotografie: Inge Prader