Kort Kopje


De Coupe: Op deze coupe, die er uitziet als een aangepast kort kopje en dat tot in het extreme verlengd is zonder haarmassa te vertonen, is het aanbrengen van structuur met het scheermes toegepast om een zachte uitstraling te geven aan het anders zo immens steile kapsel.
 
De Kleur: Hier zien we dat de kleur als een styling optie is toegepast. De lichtblonde lokken van het model zijn in het midden opgepept met een brede strook glanzend kastanjebruin om een pseudo Mohawk look te creëren. Het haalt de anders zo milde look op het een pittig tintje.
 
De Styling: Door het haar na toevoeging van een product droog te föhnen, maakt de stylist milde steile lokken en heeft het kapsel extra volume boven op het hoofd en bij de kruingebieden. Het toevoegen en in het haar werken van wat extra product met de vingers zorgt voor meer definitie en laat het kapsel met extra textuur meer in het oog springen. Met of zonder de toegevoegde kleur, dit kapsel is immens draagbaar en is geschikt voor nagenoeg elke stap door het leven.
 
Haar: Steven St. Clayr
Collectie: Kapsels voor Vrouwen