U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Foto's van Halflange Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Golvend Ruig Kapsel

vorig kapsel
Vorige
golvend kapsel met een horizontale pony
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

De Coupe: Dit model laat een ander met het scheermes gesneden ruig kapsel zien waarin uitermate veel textuur aan de onderste haarlagen is aangebracht en dat een horizontaal gesneden pony heeft waarin met het scheermes structuur is aangebracht.
 
De Kleur: De hier getoonde verschuiving in kleur is mild en subtiel omdat het middenblond boven op het hoofd en rond het kruingebied geleidelijk verbleekt naar een stralend goudblond bij de haareinden.
 
De Styling: Het kapsel is op zijn mooist wanneer het gemaakt wordt op natuurlijk golvend haar. Bij het droog föhnen van de gelaagde coupe wordt er op gelet dat de zachte beweging van de natuurlijke golving intact blijft. Een kleine hoeveelheid product wordt toegepast om meer definitie te geven en om de lokjes bij de haareinden meer detail te geven, wat zorgt voor een verzorgde en afgewerkte look zonder afbreuk te doen aan de algehele zachte uitstraling van het kapsel.
 
Haar: Steven St. Clayr
Collectie: Kapsels voor Vrouwen
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact