Lang Gelaagd Kapsel


De Coupe: Het hier getoonde haar is een lang gelaagd kapsel met een maximum aan lengte in de bovenste haarlagen en met het scheermes aangebrachte textuur aan de haareinden.
 
De Kleur: Ons hier getoonde model heeft een rijke vurige haarkleur met zachte koperachtige highlights om meer diepte en dimensie in de kleur aan te brengen.
 
De Styling: Ook hier beginnen we met haar dat van nature golvend is of waarin met rollers krullen zijn aangebracht. Het haar wordt gestyled om de bovenste haarlengten glad te maken en om een maximum aan volume in het onderste 2/3 deel van het kapsel aan te brengen. Een tegengestelde gehoekte scheiding wordt aangebracht en de lange pony krijgt lift om als een boog boven het voorhoofd en iets naar achteren gezwaaid in de krullenmassa te liggen.
 
De krullen worden getoupeerd voor extra volume en krijgen meer definitie door gebruikmaking van spray en door kneden. Een toepassing van een kleine hoeveelheid pommade of gladmakend serum kan gebruikt worden om de lokken die over de schouders en langs het lichaam vallen wat te verzachten en meer definitie te geven.
 
Haar: Jennifer Wilson
Collectie: 2005
Make-Up: Margita Skrenkova
Styling: Anna Slezakova
Foto: Thomas Beran