U bent hier:   Home  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kapsalon Inrichting - Kappersmeubilair

B.M.P. - Italian Beauty Hair Design
Alles voor de inrichting van een haarsalon: knipstoelen, pompstoelen, wasunits, shampoo verwarmer, haardrogers, werkwagentjes, meubelen, ...
 
Cabello
Groothandel in kappersmeubels en andere benodigdheden voor kapsalons. Stoelen, pompstoelen, tafels, droogkappen, ... volgens de laatste trends. Ook lesmaterialen (oefenhoofden, ...) en opleidingssets voor kappersscholen zijn er verkrijgbaar.
 
Equipal
Inrichting van kapsalons, wellness centers, nagelstudios en solariums. Alles van ontwerp tot productie en installatie.
 
First Concept
Kapsaloninrichtingen. IdeeŽn en vakkundig advies voor de inrichting van een hip of klassiek kapsalon. U kunt er ook terecht voor kappersfietsen, werkwagens, droogkappen, wachtzetels, warmterobots, ...
 
Guy Sarlemijn Interior Design
Volledige inrichting van kapsalons en schoonheidssalons. Ook reeds gebruikte interieurs (tweedehands) zijn er verkrijgbaar.
 
Hoogers
Kapsalonbenodigdheden en meubels voor de inrichting van uw kapsalon. Stoelen, drooginstallaties, wasunits en alles voor een complete inrichting van het interieur van een kapsalon.
 
Inline
Ontwerp van salonconcepten. Inline is u van dienst bij het ontwerpen en realiseren van een nieuw interieur voor uw kapsalon.
 
Olymp
Complete inrichting van kapsalons met stoelen, droogkappen, kaptafels, wasbakken en meubels op maat gemaakt.
 
PAC Projects & Concepts
Meubilair voor kapsalons en volledige kapsaloninrichting "sleutel op de deur" volgens de nieuwste trends en produktietechnieken.
 
Salon Ambience
Kapstoelen, kaptafels, receptiemeubels en wasunits gefabriceerd in ItaliŽ. Salonontwerp van concept tot voltooiing met behulp van computer aided design.
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact