Haar professioneel straightenen

Haar voor en na straightenen
Foto: Studio Lucky/Shutterstock
Vraag: Ik zou het verschil willen weten tussen CHI Transformation System en bijvoorbeeld Shiseido Crystallizing Straight of Zunara Wonderstraight. Zelf heb ik Europees halflang golvend haar (in laagjes geknipt). Verder is het geblondeerd, maar sinds ruim een jaar werk ik alleen de uitgroei bij. Omdat ik toch wel wat bang ben voor doe-het-zelf kitjes, wil ik mijn haar graag professioneel laten straightenen.
 
Ik kom steeds méér methodes tegen die beweren dat ze beter zijn dan de chemische behandelingen van voorheen. Het blijft natuurlijk een chemisch proces, maar wat is nu het verschil tussen bovengenoemde methodes? Ik heb ooit wel een permanent gehad, maar dit was geen succes. Ik leek net een poedel. Mijn haar was erg kroezig, dus is het blijkbaar niet bestand tegen permanenten. Zou zoiets ook kunnen gebeuren bij het straightenen?

 
Antwoord: Wij kennen de CHI Transformation. Met de andere methodes werken wij niet, dus daar kan ik verder geen advies over geven.
 
De CHI Transformation is een ammoniavrije behandeling, dus die beschadigt het haar minder, op voorwaarde dat je de methode juist toepast. Een straightening behandeling vereist veel deskundigheid over haar en product. Maak je daarbij een fout, dan loopt het net zo af als met je permanent.
 
We kunnen kiezen uit drie verschillende vloeistoffen volgens het haartype, dus kunnen we het product afstemmen op jouw haarkwaliteit. Ook geblondeerd haar en dun haar zijn met de CHI Transformation te behandelen.
 
Mocht het zijn dat we vinden dat het bij jou niet verstandig is om de behandeling uit te voeren, dan zeggen wij dit ook vooraf met de uitleg waarom. We maken dus steeds vooraf een analyse van het haar, zodat we weten welk haar we voor ons hebben en wat er in het verleden allemaal mee is gebeurd. Dit doen we om tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Méér over het straightenen van haar