U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Permanenten  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Borstelen van gepermanent haar

Vraag: Wanneer mag je net gepermanent haar borstelen? Je hoort gelijk nadat het droog is, na 2 3 dagen. Mijn probleem is dat ik zeer dun, slap en futloos haar heb. Wanneer ik het permanent, dan zit het stukken beter. Maar de volgende dag zit het al vol klitten, dus wil ik het borstelen, omdat het alle kanten op staat. Mag dit?
 
Antwoord: Gepermanent haar kammen mag alleen wanneer het haar nat is en liefst met een grove kam, niet met een borstel.
 
Wil je het s morgens kammen wanneer het droog is, dan kan je er beter eerst een verzorgende curl spray op spuiten, zodat het haar een beetje vochtig is en optimaal wordt verzorgd. Dan wel losjes kammen en dus niet te veel aan trekken. Daarna de krul weer opkneden met bv. de Straight Guard van CHI en het haar laten drogen. Je kan er dan nog eventueel een wax of ander stylingproduct in doen om het haar mooi in model te krijgen.
 
Voor het gebruik van de juiste producten kan je een kijkje nemen op www.johnbeerens.com Daar staat alles voor elk haartype uitgelegd.
 
Ga je je haar wl borstelen en volg je bovenstaand advies niet op, dan zal je merken dat je krul helemaal niet mooi valt en het haar heel erg zal pluizen en droog zal aanvoelen.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact