Extensions permanenten

Extensions met een permanent
Foto: Yulia Podlesnova/Shutterstock
Vraag: Mag ik extensions permanenten? Indien ja, zal de beschadiging dan extreem zijn? Wat suggereert u?
 
Ik heb van nature krullend haar en wil dat mijn extensions zoveel mogelijk lijken op mijn natuurlijke haren. Nu zijn ze slechts lichtjes golvend.

 
Antwoord: Het niveau van mogelijke manipulatie bij uw extensions hangt VOLLEDIG af van het type haarverlengingen. Om de extensions te kunnen permanenten moeten ze bestaan uit natuurlijk haar dat NIET behandeld werd met een relaxer op basis van hydroxide of metaalachtige verf voor kleur.
 
Het is beter om extensions te gebruiken die goed aansluiten bij textuur, kleur en golfpatroon van uw natuurlijke haar. Hebt u echter al betaald voor extensions die niet echt passen bij uw eigen haar, dan moet u aan de kapper vragen welke extensions gebruikt werden en zien of ze kunnen gepermanent worden om te passen bij uw eigen haar.
 
Ik kan niet zeggen wat er zou gebeuren met de extensions die u reeds hebt, want ik weet niet precies welke het zijn. Ik kan u wel waarschuwen dat het permanenten van extensions die behandeld werden met een product op basis van hydroxide of gekleurd werden met metaalachtige verf, desastreuze resultaten zal hebben. Waarschijnlijk zult u overblijven met een pulpachtige knoeiboel.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Méér over extensions