Laagjes laten verdwijnen

Knipgrage kapster
 
Vraag: Mijn haar was steeds op een lengte over mijn schouders met pony.
Nu heb ik het een keer in lagen laten knippen, omdat men steeds zegt dat je dan méér volume hebt. De kapper was echter té fanatiek: lagen aan de zijkant, lagen aan de achterkant, korte lagen langs boven, pony schuin gesneden. Eerst leek mijn haar wel leuk te zitten, maar al snel zat er geen model meer in.
 
De langste laag is nog over mijn schouders, maar is nu een dunne laag geworden. En in de rest zit ook geen volume. Ik vraag mij af hoe ik vlug terug mijn oude haarstijl kan krijgen. Ik zat al aan extensies te denken, maar dat lijkt me toch niet zo goed. Graag uw advies.

 
Antwoord: Extensions zouden ook een oplossing zijn. Die zijn zeker niet slecht voor je haar wanneer je de behandeling goed laat uitvoeren. Wij werken met extensions van goede kwaliteit. Dat betekent 100% echt menselijk haar. Dat wil zeggen dat je er alles mee kunt doen zoals je gewoon bent met je eigen haar. En het is dan natuurlijk meteen een stuk langer.
 
De korte kant langs boven kan je plat steilen zodat de overloop met je eigen haar mooier wordt. Deze extensions blijven zo’n 4 à 5 maanden zitten. Na die tijd zal je eigen haar flink gegroeid zijn.
 
©Kapsels.net
Foto: Krakenimages/Shutterstock
 
Zie ook: Méér over extensions