Haarsnit van een Skater

Kapsel voor een skater
Foto: Vitalii Smulskyi/Shutterstock
Vraag: Mijn zoon wordt er 3 en hij heeft lang haar; ik hou van lang haar, maar het wordt té lang. Ik heb enkele kinderen gezien met lange kapsels die skatersnit heten, maar ik vind geen afbeeldingen en ik heb nochtans al veel websites bekeken. Zou je me kunnen helpen?
 
Ik zou het appreciëren moest je wat foto’s hebben of weten waar ik ze kan vinden. Ik weet dat het om een skater gaat; ik heb enkele teenagers gezien met dit kapsel en mijn zoon is dol op zijn lang haar, dus ik zou heel blij zijn met een foto, die ik dan kan meenemen naar het kapsalon.

 
Antwoord: Er zijn een aantal verschillende lange kapsels die geliefd zijn bij skaters. Het verbaast me niet dat je moeite had om afbeeldingen te vinden, want de meeste foto’s van skaters zijn van op afstand genomen om de bewegingen en trucjes te tonen. Ik heb echter een paar close-ups gevonden. Misschien zal één van volgende bronnen jou interessant lijken:
 
•  Ryan Sheckle – een jonge professionele skater
 
•  Foto van skatende kinderen met lang haar: kilk hier
 
Ik zocht méér dan een uur intensief en dit was het beste wat ik kon vinden. Ik geef je volgende raad: zoek een trendy kapsalon in je buurt en telefoneer eens. Waarschijnlijk zal men daar wel een kapper hebben die je zoon en jou kan helpen bij het vinden van een kapsel waar jullie je goed bij voelen.
 
Ga misschien ook eens naar je krantenwinkel en zoek daar naar tijdschriften over skateboarden. Daarin staan ongetwijfeld foto’s die je kan gebruiken. Of doorzoek onze pagina's met mannenkapsels.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Wat is Emo Kid haar?