Emo Kid haar

Emo kid haar
Foto: Iko/Shutterstock
Vraag: Wat is ‘Emo Kid’ en haar hoe wordt het geknipt en/of gestyled?
 
Antwoord: “Emo Kid” is een naam om de jonge, pseudogothic, apathetische stijl te beschrijven waar vele tieners verzot op zijn.
 
Volgens Wikipedia is “Emo” “een slangterm afgeleid van “emotioneel”, gebruikt om een aantal modestijlen en houdingen te beschrijven die verband houden met emo muziek en afgeleiden.
 
Als adjectief kan emo een stijl van mode of muziek beschrijven; of een algemene toestand van niet gelukkig zijn of melancholie, want stereotype emo mensen zijn vaak ongelukkig, denken dat ze misbegrepen worden en hebben soms een lichte vorm van paranoia. Emo wordt ook gebruikt, vaak pejoratief, om een lid van de “emo scène” te identificeren of iemand die beschouwd wordt te passen bij het “emo” stereotype.”
 
De kapsels gedragen door de meerderheid van mensen die een “Emo Kid” houding proberen uit te stralen zijn kapsels die wat langer en ruiger zijn. Vaak is het haar steil – of enkel golvend in plaats van krullend – en met textuur en gewoonlijk wordt het met het scheermes geknipt; het heeft de neiging om over het gezicht te hangen of op zijn minst het gezicht gedeeltelijk te bedekken. Als het haar korter is, dan zijn er gewoonlijk wat laagjes achteraan met een uitzonderlijk lange pony op het voorhoofd.
 
Bij langere kapsels wordt het haar gewoonlijk geknipt in laagjes op meerdere niveaus om een maximum aan warrig effect te creëren. Opnieuw wordt het niet gekamd en hangt het in het gezicht.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Tienerkapsels