U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Krullend Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Pijpenkrullen

Vraag: Ik heb krullend haar dat tamelijk lijkt op pijpenkrullen; zonder het juiste stylingproduct kunnen mijn krullen er kroezelig uitzien. Kan je mij één of ander product aanraden dat mij die ontspannen krul zal geven zonder dat mijn haar gaat kroezen?
 
Antwoord: De kunst om zachte, ontspannen krullen te bekomen is je haar goed conditionen. Ik raad aan om een shampoo en conditioner voor glad en zijdezacht haar te gebruiken, gevolgd door een leave-in conditioner en antikroesserum terwijl het haar nog vochtig is.
 
Je kan het haar dan in een tulband wikkelen en op natuurlijke wijze laten drogen of drogen met de haardroger met behulp van een diffuser tot het haar grotendeels – maar niet volledig – droog is. Het haar drogen met een tulband is een techniek die véél vrouwen met krullend haar prefereren, want de tulband neemt het vocht op en je kan je verder opmaken terwijl het haar droogt.
 
Als je bijkomende steun nodig hebt voor je krullen, dan kan je stylingproducten op het haar doen vooraleer je de tulband erom doet. Voor zachte versteviging beveel ik het gebruik aan van een gelspray of mousse.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact