Permanent & afgeknapt haar

Vraag over een permanent
 
Vraag: Drie tot vier maanden geleden heb ik een permanent in mijn haar laten zetten, en hoewel het niet optimaal heeft gepakt, zie ik nog steeds een subtiele slag in mijn lange haar. Op dit moment lijkt het overtollige haar er gezond uit te zien, maar in mijn pony zijn diverse plukken volledig afgeknapt, wat er echt afschuwelijk uitziet!
 
Ik gebruik momenteel Super Hair Nutrition tabletten van Optimax en Dove shampoo en crèmespoeling voor beschadigd haar. Ik ben vastberaden om mijn haar niet af te knippen, omdat kort haar mij echt niet staat! Zijn er nog meer middeltjes of tips die ik kan proberen om mijn haar te herstellen?

 
Antwoord: Het is begrijpelijk dat je je lang haar wilt behouden en herstellen zonder het af te knippen. Een goede verzorging is absoluut noodzakelijk om beschadigd haar te herstellen. Ik raad je aan het Nequal masker van Alter Ego te proberen. Dit masker herstelt het haar en geeft het weer glans en kracht.
 
Naast het wassen van je haar, is het ook belangrijk om het te verzorgen tussen de wasbeurten door. Je kunt Silk Therapy gebruiken, een zijdeproduct dat veel vocht vasthoudt in je haar. Dit helpt om je haar te herstellen, meer glans te geven en pluis te verminderen.
 
Hoewel verzorgingsproducten effectief kunnen zijn, moet je er ook aan denken om regelmatig je haar te laten knippen. Dit zorgt ervoor dat gespleten punten worden verwijderd en voorkomt verdere schade aan het haar. Je kunt je kapper of kapster vragen om alleen de beschadigde delen bij te knippen, zodat je de lengte grotendeels kunt behouden.
 
Overweeg een afspraak met een ervaren haarprofessional om de beste aanpak voor jouw specifieke haarproblemen te bespreken en persoonlijk advies op maat te krijgen voor het herstellen en behouden van de gezondheid van je haar.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Is een permanent geschikt voor jou?