Permanent & afgeknapt haar

Vraag: Ik heb drie tot vier maanden geleden een permanent in mijn haar laten zetten. Ik heb lang haar. De permanent heeft niet echt heel goed gepakt maar ik heb er nog wel slag in. Op dit moment ziet het overtollig haar er wel gezond uit maar in mijn pony zijn diverse plukken volledig afgeknapt! Dit ziet er echt afschuwelijk uit!
 
Ik gebruik nu tabletten Super Hair Nutrition van Optimax en ik heb shampoo en crème spoeling van Dove voor beschadigd haar. Ik wil het niet afknippen want kort haar staat mij echt niet! Zijn er nog meer middeltjes of tips voor mijn haar?

 
Antwoord: Het enige wat ik je kan adviseren is je haar goed te verzorgen en op tijd te laten knippen. Als goede verzorging zou ik van Alter Ego het Nequal masker gebruiken. Dit herstelt het haar en geeft het weer glans en kracht.
 
Om je haar ook te verzorgen als je het niet wast kun je het beste de Silk Therapy gebruiken. Dit is een zijde product wat heel veel vocht vast houdt in je haar waardoor het weer opknapt, meer glans krijgt en minder gaat pluizen.
 
Het allerbeste is gewoon om het te laten knippen. Dan hoeft het toch niet helemaal kort?
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Is een permanent geschikt voor jou?