U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kleuring en Kleurspoeling

Vraag: Kan een kleuring toegepast worden bovenop een kleurshampoo? Indien ja, hoeveel tijd moet er zijn tussen de twee behandelingen? Kan een kleurspoeling bovenop een kleuring toegepast worden?
 
Antwoord: Kleuring kan stÚÚds boven kleurspoeling en de tijd tussenin hangt af van de toestand van het haar in kwestie. Behoudens tekenen van haarbeschadiging, is het veilig om de twee behandelingen onmiddellijk na elkaar toe te passen. Je zou best wel rekening houden met de basistinten van de gebruikte haarkleuren om ongewenste kleureffecten te vermijden, maar over het algemeen gaat het toepassen van een kleuring bovenop een kleurspoeling probleemloos.
 
Het omgekeerde echter is niet altijd waar. Je kan Únkel een kleurspoeling toepassen boven een kleuring als de kleurspoeling donkerder is dan de kleuring. Formules om haar te kleuren kunnen waterstofperoxideontwikkelaar bevatten van een gehalte dat sterk genoeg is om de kleur van het haar waarop de kleuring toegepast wordt op te lichten nog vooraleer de kleur Úcht achtergelaten wordt. Kleurspoelingen lichten het haar nˇˇit op en kunnen dus niet met die bedoeling gebruikt worden, of het haar nu een kleuring gehad heeft of niet.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact