Kalende voorste haarlijn

Vrouw met een kalende voorste haarlijn
Foto: New Africa/Shutterstock
Vraag: Ik vroeg me af of je ideetjes hebt voor een opsteekkapsel bij een vrouw van 50 die kaal aan het worden is bij de voorste haarlijn. Haar dochter stapt in het huwelijksbootje en ze zou haar haar willen opgestoken dragen voor dat huwelijksfeest.
 
Alles wat ik reeds geprobeerd heb, maakt de situatie alleen maar slechter. Ik heb haar verteld dat haar haar er prachtig uitziet wanneer het los gedragen wordt, maar ze dringt aan en wil het opgestoken hebben. Heb je ideeŽn?

 
Antwoord: Het is zů moeilijk om suggesties te doen voor kapsels zonder over heel wat informatie te beschikken. Het belangrijkste advies dat ik echter kan geven is dat een kapsel met krullen bovenaan en opstaand opzij en langs achter zorgt voor een aangename harmonieuze look.
 
Probeer het haar bovenaan en bij de voorste helft van de kruin op smallere rollers te rollen en doe het haar opzij en langs achter in een Franse rol. Eens de krullen gemaakt zijn, kunnen ze verzacht en bewerkt worden om voor een flatterende look te zorgen.
 
Dit eenvoudig kapsel kan versierd worden met enkele goed gekozen haaraccessoires, zoals haarspelden met steentjes of kammen.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Meer over opsteekkapsels