Hydroxide Relaxer en doe-het-zelf Kit om Haar te Straightenen

Afrikaans haar na het straightenen
 
Vraag: Drie maanden geleden liet ik mijn haar in het kapsalon relaxen met Revlon Creme Relaxer (super). Bevatten de relaxers van Revlon hydroxide of guanidinecarbonaat, want nu zou ik een doe-het-zelf kit van Ogilvie willen gebruiken voor mijn uitgroei?
 
Als ik Ogilvie en Revlon niet mag mengen, laat je me dan alsjeblief weten of er van het merk Revlon ook producten bestaan voor toepassing thuis? Het interessantste aan Ogilvie vind ik dat het slechts twee stappen vereist. Bedankt.

 
Antwoord: De Revlon Creme Relaxer die je vernoemt bevat INDERDAAD sodiumhydroxide als hoofdbestanddeel. Daardoor MAG je dus GEEN Ogilvie Straightener toepassen op haar dat behandeld werd met Revlon. Je haar zou ernstige beschadiging riskeren.
 
Ik heb echter ontdekt dat Revlon inderdaad een versie van zijn Creme Relaxer maakt voor thuisgebruik. Je zou moeten zoeken naar een product dat heet: REVLON Realistic Extra Conditioning Creme Relaxer System. De doe-het-zelf kit bevat de producten nodig voor één volledige relaxerbehandeling.
 
Volg ZORGVULDIG de instructies op de verpakking. Roep best ook de hulp in van een vriendin, aangezien je de relaxer alleen op de uitgroei wil toepassen: het zou moeilijk zijn om nauwkeurig te werken op je eigen hoofd. Vermijd overlapping van de vroeger reeds behandelde delen haar om overbehandeling en mogelijk afbreken te voorkomen.
 
©Kapsels.net
Foto: Cheryl Savan/Shutterstock
 
Zie ook: Meer over haar straightenen