Haar zoals Hilarie Burton

Hilarie Burton kapsel met krullen
Hilarie Burton - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
Vraag: Ik heb haar dat amper op schouderlengte is en dacht aan een permanent. Ik wil er helemaal uitzien zoals Hilarie Burton. Zou dit OK zijn voor mij? Kan men mij zo’n krullen geven? Ik heb een ovale gezichtsvorm.
 
Bovendien, als ik mijn haar zó laat doen, wat moet ik dan doen opdat het er elke dag zou uitzien als bij Hilarie Burton? Bedankt.

 
Antwoord: Het spijt me, maar ik heb géén idee welk specifiek kapsel van Hilarie Burton jij wil imiteren. Ik weet ook niet of dit kapsel bij jou zou passen, want ik weet niets over jouw gezichtsstructuur, bouw, gelaatstrekken, enz.
 
Ik keek naar foto’s uit verschillende bronnen en foto’s die dateren van 15 februari 2006 tonen een Miss Burton met een halflange gelaagde snit waarbij het scheermes gebruikt werd. Als er een chemisch proces mee gemoeid is (los van een overduidelijke kleuring), dan is het misschien een body wave om het kapsel wat voller te maken. Dit wordt meestal gedaan bij personen met gelijkaardige kapsels, vooral als ze fijn of lusteloos haar hebben.
 
Dus moet ik je eigenlijk vertellen dat je me niet genoeg informatie bezorgd hebt om op jouw specifieke vragen te kunnen antwoorden. Om je te kunnen vertellen of je ál dan niet in staat bent om een specifiek kapsel te dragen, moet ik je gezichtsstructuur en gelaatstrekken kunnen zien en analyseren en een duidelijke voorstelling hebben van het gewenste kapsel.
 
Het haar van Hilarie Burton
Hilarie Burton - Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
©Kapsels.net
 
Zie ook: Meer over krullen en krullend haar