U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Stylen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Naar buiten springende haarpunten

Kort kapsel met opwippende haarpunten

Vraag: Hallo, onlangs liet ik mijn haar knippen, maar het resultaat was niet zoals ik het wou. Het komt nu zo’n 2,5 cm onder mijn oren met een beetje laagjes en een pony die links opzij valt. Ik zou nu willen dat de haarpunten wat naar buiten springen. Ik zou echt wat stap voor stap advies kunnen gebruiken daarvoor. Bedankt.

 
Antwoord: De makkelijkste manier om je haar naar buiten springende uiteinden te geven is met behulp van een krultang met brede pen: krul het haar gewoon naar buiten in segmenten. Je kan voor extra steun bij het stylen zorgen door wat styling gel op je handdoekdroog haar te doen en het daarna te föhnen. Je kan ook een ronde borstel gebruiken tijdens het föhnen om het haar naar buiten te keren.
 
Als je kiest voor de krultang, spuit dan wat haarspray op je haar vooraleer het te krullen. Gebruik de tang om de naar buiten staande golven in het haar te creëren en laat het dan volledig afkoelen vooraleer je het verder gaat stylen. Eens de golven koud zijn, kan je een ronde borstel gebruiken om ze te breken.
 
Daarna kan je het kapsel een finishing touch geven en definitie toevoegen aan de naar buiten staande golven met behulp van een pommade op de vingertoppen; ga met de vingers over de uiteinden om een puntig effect te creëren.
 
©Kapsels.net
Foto: Gorbelabda/Shutterstock.com
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact