U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Diverse Vragen over Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haarknipfobie

Vraag: Hallo, ik heb een fobie of angst om mijn haar te laten knippen. Weet jij hoe die te doen verdwijnen?
 
Antwoord: Als wat jij hebt in de grond een echte fobie is om je haar te laten knippen, dan moet je naar een therapeut om ervan af te raken, want dan zijn er misschien onderliggende problemen die je angst verklaren. Ik ben niet gediplomeerd en ook niet gekwalificeerd om psychologische zaken aan te pakken (en geen enkele kapper kan dit).
 
Als je echter met “fobie” bedoelt dat je gewoon bang bent om je haar te laten knippen – zonder onderliggend probleem of paniekaanvallen wanneer je een kappersstoel nadert – dan zou ik aanraden om naar een kapper te gaan waar je je goed bij voelt en klein te beginnen. Met andere woorden, eens je iemand gevonden hebt die geschikt is, kan je die persoon gewoon je haar wat laten bijknippen. Hij of zij zou dan de kleinst mogelijke hoeveelheid haar moeten afknippen.
 
Als je je dan wat méér comfortabel voelt, kan je traagjes en stap voor stap veranderingen laten aanbrengen aan je haar tot je het gewenste kapsel hebt.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact