Dunner aanvoelend haar na extensions

Haar na het verwijderen van extensions
Foto: Tadija Savic/Shutterstock
Vraag: Ik heb altijd al vl haar gehad, maar sinds ik mijn extensions liet verwijderen, voelt mijn haar vl dunner aan.
 
Zou het kunnen dat ik met mijn (verlijmde) extensions gewoon was geworden aan dikker haar of heb ik cht mijn haar beschadigd? Zal het teruggroeien?

 
Antwoord: Het kn dat je gewoon geworden was aan het dikkere haargevoel van extensions, het kan k dat je extensions je haar beschadigd hebben of het zou een combinatie van beide factoren kunnen zijn. Het goede nieuws is dat je haar zal terug groeien, alhoewel je geduld zal moeten oefenen om een terugkeer te zien van je vroegere dikke lokken.
 
Als je in het vervolg nogmaals extensions wil, evalueer je best eens het type. Er bestaan nieuwe types haarverlengingen die vastgemaakt zijn met smalle metalen ringetjes die aan dunne haarlokken gehecht worden op bepaalde afstanden langs het weefsel van de extensions. Deze zijn minder beschadigend voor het haar omdat ze in feite vast zijn aan minder haar dan met de traditionele naai- of bonding methodes.
 
De nieuwe methode vereist wl dat het haar een zekere lengte bezit om efficint te kunnen gebruikt worden, maar het loont zker de moeite om deze methode te overwegen als je haar ervoor geschikt is.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Beschadigd haar na extensions