U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Stylen  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haar langer doen lijken

coltruitje

Vraag: Ik heb sinds deze week een nieuwe bob en die is korter dan wat ik eigenlijk wou. Mijn haar straightenen om het langer te doen lijken is geen optie omdat ik al kaarsrecht haar heb. Hoe kan ik mijn haar langer doen lijken dan het eigenlijk is?

 
Antwoord: Bij steil haar is de enige echte oplossing een beetje goochelarij om het langer te doen lijken.
 
Daarvoor moet u de lijnen breken die de lengte van uw haar accentueren. Dit betekent de look van de nek inkorten. U moet dus dingen dragen die de lengte van de nek breken. Truien met rolkraag, kledij met afstaande rolkraag, sjaals, bloesjes met de kraag recht en rechtop staande polokragen zijn een ideale manier om de nek korter te doen lijken en het haar langer te maken.
 
Natuurlijk werken deze trucjes nog beter wanneer lichtjes gelaagd. Dus zal een rolkraag onder een bloes met de kraag omhoog het effect versterken en dubbel zo flatterend werken. Denk eraan dat het omgekeerde ook waar is. Wilt u de look van kort haar niet versterken, vermijd dan een boothals, want die maakt de nek langer en doet het haar er korter dan ooit uitzien.
 
©Kapsels.net
Foto: Just Dance/Shutterstock.com
 
Kleur om haar langer te doen lijken
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact