Gedefinieerde krullen

Afrikaanse man
Foto: Samuel Borges Photography/Shutterstock
Vraag: Hallo, eindelijk heb ik een echte site gevonden waar het lijkt dat men mijn haarproblemen werkelijk begrijpt! Ik ben een Afro-Amerikaanse man met ik meen te mogen zeggen haar met een Indiaanse look. Wanneer mijn haar heel kort is, is het steil en begint dan te golven. Wanneer mijn krullen verschijnen, zien ze er eerst een eindje leuk uit maar dan beginnen ze eruit te zien alsof ik een opgedroogde S-krul in mijn haar heb, wat ik ook doe. (Ik heb reeds een karrenvracht producten uitgeprobeerd).
 
Op een keer spoot ik het product dat mijn moeder staan had, 2 nachten na elkaar op mijn haar vr het slapengaan. Ik behandelde mijn haar niet opnieuw en toch was mijn haar mr dan een maand z goed in vorm dat ik er haast moest om lachen. Mijn golven waren z diep en ingeperkt en lagen plat tegen mijn hoofd, om het even hoe lang ze waren. Er was geen sprake van kroes.
 
Zelfs wanneer mijn haar lang werd, lag elk lokje haar dicht tegen mijn hoofdhuid aan en wanneer de krullen verschenen, had ik ze z onder controle en had ik er niet elke ochtend mee te kampen. Help me alsjeblief, ik kan me bij god niet herinneren hoe het product heette en ik wil gn geld meer verspillen. Jouw hulp zou oprecht zr gewaardeerd worden.

 
Antwoord: Met alle producten die in de laatste tien jaar gemaakt werden om het haar te behandelen alln al, zou ik wel helderziende moeten zijn om jou te kunnen zeggen wat dat product dat jou zon bevredigende resultaten gaf nu ook weer was. En aangezien ik gn medium ben, gaan we dit op een andere manier aanpakken.
 
Het klinkt alsof je haar misschien conditioning nodig heeft. Denk eraan dat je haar elke dag geconditioned zou moeten worden, zelfs al was je het niet en vooral als je het wl wast. Spoel de conditioner best uit met lauw water hoe kouder, hoe beter. Droog het haar met de handdoek waarbij je er zachtjes op duwt om het teveel aan vocht te verwijderen. Eens het handdoekdroog is, doe je er een antikroesserum op en kam je het gelijkmatig door met een kam met wijde tanden om het product te verdelen. Als je je haar droogblaast, zou je ook een conditioner in sprayvorm moeten gebruiken die je laat inwerken en een diffuser op je haardroger moeten steken.
 
Je kan misschien ook wekelijks een diepteconditioning toepassen en warme oliebehandelingen toepassen om het vocht in het haar te helpen herstellen en vast te houden.
 
Het hebben van gezond, goed geconditioned en handelbaar haar is een proces en je mag je behandelingen niet stopzetten wanneer je blijvende resultaten wil zien. Rekening houdend met jouw haartype, zou je ook kunnen overwegen om n van de vele olieglansproducten of glansverbeteraars die beschikbaar zijn op de markt te gebruiken.
 
Een kenmerk van olieglanssprays is dat ze zwaardere olin gebruiken en geschikt zijn voor haartypes met een grotere dichtheid, terwijl glansverbeteraars gewoonlijk lichte fruitolin gebruiken en geschikt zijn voor fijnere haartypes. Beiden helpen om de cuticula (schubbenlaag) van het haar af te dichten en glad te maken en zorgen ervoor dat het haar er gladder uitziet en mr glanst.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Meer over haarverzorging